Meteen naar de content

"GRATIS verzending in NL & BE"

VERZENDBELEID

Leveringstijd
5-8 werkdagen

Naar welke landen verstuurt u?
Wij verzenden naar Nederland & België

Wat zijn de verzendkosten?
Wij bieden gratis verzekerde verzending

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?
U kunt uw bestelling volgen op onze tracking pagina. U ontvangt de link in uw mail nadat u de bestelling heeft geplaatst.

Defect product?
Wat vervelend! Helaas kan het voorkomen dat je product beschadigd raakt tijdens het transport. Hiervoor leveren wij de eerste keer altijd kosteloos een nieuwe pakketje en kunnen we helaas geen terugbetaling uitvoeren. Komt het de tweede keer defect aan? Dan betalen we je volledige aankoopbedrag terug.


Verloren pakket?
In het geval dat een pakket verloren is gegaan of niet is afgeleverd als gevolg van een logistieke reden, zullen wij altijd een nieuw pakket verzenden voordat wij overgaan tot ons terugbetalings- en retourbeleid.


Levering tijdens niet thuis of bij het postkantoor
Indien een pakket geleverd wordt aan de deur of afgegeven wordt op een postkantoor heeft Lindamode de kosten gemaakt om het pakket te leveren. Indien het pakket niet wordt aangenomen of niet opgehaald wordt van het postkantoor dan gaat dit automatisch retour richting de leverancier en zijn wij gerechtigd om €15 euro van het bedrag dat je retour krijgt, in te houden.